skip to Main Content
footjob-hd.netfamily-of-taboo.com
Gezocht : Vrijwilligers

Gezocht : Vrijwilligers

Bij JC Bouckenborgh zijn we op zoek naar jou! 

Altijd al deel willen uitmaken van een tof team?

→ Heb je zin om events te organiseren van begin tot eind? 🥳
→ Sta je graag eens achter de toog? 🍻
→ Wil je inspraak in de activiteiten van Bouckenborgh? ✍️
→ Ben je een creatieve duizendpoot? 💥

Dan heeft JC Bouckenborgh jou nodig! Want wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe vrijwilligers. 👊 Doorheen het jaar kan je in Bouckenborgh terecht voor allerlei verschillende werkingen. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor:

  • jeugdhuiswerking: Tijdens de week is het café geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens deze avonden staan er telkens tappers achter de toog om de bezoekers aan een drankje te helpen. Verder is er geheel inspraak in de activiteiten die plaatsvinden in het jeugdhuis. Denk zo maar aan een temptation island op groot scherm, het EK, thema avond, spelletjes avond,…
  • Eventteam: Door de talrijke events die plaatsvinden in Bouckenborgh zijn we hier op zoek naar ondersteuning tijdens de voorbereidingen en tijdens de avond zelf. Zorg er mee voor dat de artiesten zich volledig op hun gemak voelen, sta mee achter de bar voor een vlot verloop van de avond, voorzie een lekkere catering,…
  • Permanentieverantwoordelijke: Naast de activiteiten die door JC Bouckenborgh zelf georganiseerd worden, zijn er ook andere activiteiten die plaatsvinden. Bijvoorbeeld een fuif van de plaatselijke jeugdbeweging, privé feest ,… . Voor dit soort events zijn we ook altijd op zoek naar iemand die de rust en vrede kan bewaren en mee het verloop van de avond opvolgt. Voor je permanentieverantwoordelijke bent, moet je nog enkele vormingen volgen. Deze vormingen helpen jou bij het correct uitvoeren van de avond.
  • Zomerpark: Elk jaar kan je terecht in Bouckenborgh park voor een zomerpark. De eerste 6 weken van de zomer zijn gevuld met elke dag gratis activiteiten. De laatste 2 weken zijn om rustig uit te bollen. Om deze periode vlot te laten verlopen zijn we ook hier op zoek naar tappers die tijdens de week kunnen komen helpen en andere vrijwilligers die een handje helpen bij de georganiseerde events. Tijdens de zomer zijn er ook jobstudenten die komen helpen.

Belangrijk: JC Bouckenborgh bestaat voor en door vrijwilligers. Zit je zelf boordevol ideeën? Ben je op zoek naar een locatie om iets te organiseren? Wil je graag een nieuw feestconcept uittesten? Denk dan eens aan Bouckenborgh. Iedereen is welkom!

Ben je geïnteresseerd of had je graag nog wat meer informatie, stuur gerust een mailtje naar info@bouckenborgh.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top